Menu Close

PRIME SERIES MATTRESS

TILAM COWAY PRIME SERIES - HARIZ COWAY (ROOM) 1

1st PREMIUM MATTRESS RENTAL WITH REGULAR CARE SERVICE

Tilam Coway Prime Series adalah produk terbaru Coway Malaysia khas untuk rakyat Malaysia. Kualitinya setanding jenama antarabangsa dan tilam hotel mewah 5 bintang.

Malah Coway satu-satunya pakej tilam yang dilengkapi dengan servis dan juga tawaran pakej sewa beli.

Kini semua orang dapat tidur selesa dan berkualiti tanpa sakit badan, tengkuk, kepala, alergi dan rasa malas nak bangun.

1st PREMIUM MATTRESS RENTAL WITH REGULAR CARE SERVICE

Tilam Coway Prime Series adalah produk terbaru Coway Malaysia khas untuk rakyat Malaysia. Kualitinya setanding jenama antarabangsa dan tilam hotel mewah 5 bintang.

Malah Coway satu-satunya pakej tilam yang dilengkapi dengan servis dan juga tawaran pakej sewa beli.

Kini semua orang dapat tidur selesa dan berkualiti tanpa sakit badan, tengkuk, kepala, alergi dan rasa malas nak bangun.

KEISTIMEWAAN TILAM COWAY

1. Material & teknologi tilam memenuhi cara tidur anda

TILAM COWAY PRIME SERIES - HARIZ COWAY (JENIS TILAM)

Kami menawarkan 2 pilihan tilam iaitu firm dan juga soft. Jenis FIRM untuk yang tidur melentang/baring (back sleeper) manakala jenis SOFT pula bagi yang tidur mengiring (side sleeper).

2. Memberikan sokongan selesa pada badan dan tulang belakang anda

TILAM COWAY PRIME SERIES - HARIZ COWAY (POKET SPRING)

Dengan teknologi ‘5 Zone Pocket Spring’, yang bertindak secara berasingan untuk menyokong kemas berat badan, bentuk tubuh serta mengurangkan pemindahan gerakan pasangan supaya tidur anda tidak terganggu.

Ditambah dengan penggunaan getah semulajadi (100% natural latex) yang mewujudkan keseimbangan unik yang lembut selesa. Ini membantu mengurangkan masalah tulang belakang walau apa pun cara tidur yang digemari.

3. Tilam dengan teknologi 'Anti-Static'

Badan kita secara semulajadi mampu mengumpul cas negatif yang berbentuk elektron. Caj negatif ni merupakan salah satu penyebab STRESS, cepat moody dan gelisah.

Dengan gaya hidup yang tak seimbang dan sentiasa bermain dengan gadget. Badan kita gagal mengeluarkan caj negatif yang terkumpul. Bangun pagi badan akan menjadi letih dan tak segar.

Dengan teknologi anti-statik yang ada pada Tilam Coway, caj negatif dari dalam badan kita akan diserap dan seterusnya dilepaskan ke udara. Bila baring kita akan rasa sangat relaks dan selesa.

4. Servis secara berjadual untuk keselesaan berpanjangan.

TILAM COWAY PRIME SERIES - HARIZ COWAY (SERVICE TILAM)
Mattress Care Service ditawarkan secara PERCUMA kepada pengguna yang memilih Tilam Coway Prime Series.
 
Servis yang sangat teliti oleh Homecare Technician kami yang sangat terlatih dibuat secara berkala setiap 4 bulan sekali bagi memastikan tilam anda bersih, selesa dan bebas alergi untuk digunakan.
7 Langkah yang kami tawarkan :-
 
Langkah 1 : Tahap habuk dan kotoran akan diperiksa terlebih dahulu dengan menggunakan kertas filter dan mikroskop digital.
 
Langkah 2 : Habuk akan divakum menggunakan vakum khas.
 
Langkah 3 : Bedframe akan dicuci dengan kain lembap kering khas.
 
Langkah 4 : Habuk ditepi tilam akan divakum dengan berus khas.
 
Langkah 5 : Segala kotoran akan disedut dan dicuci dengan vakum khas yang mempunyai tahap sedutan yang kuat dengan tapisan HEPA filter.
 
Langkah 6 : Semburan khas untuk mengelakkan pembiakan hama, pepijat dan bakteria dalam tilam.
 
Langkah 7 : Sinar UV akan dipancarkan ke seluruh permukaan atas tilam bagi menghalang pembiakan bacteria dan kuman.
 
BEST  kan, anda guna dan kami uruskan segalanya. Servis Percuma je tau. Nak ambil pakej servis tilam sahaja tanpa beli Tilam Coway pun boleh.

5. Harga Dan Pakej Yang Sangat Berpatutan

Ada dua pakej yang ditawarkan iaitu belian secara tunai dan juga secara sewabeli. Harga yang ditawarkan Coway juga sangat berpatutan.

Outright (Tunai)

Tilam Sahaja

Saiz King : RM 6,380

Saiz Queen : RM 5,780

Saiz Super Single : RM 5,380

Tilam + Bedframe

Saiz King : RM 8,700

Saiz Queen : RM 7,480

Saiz Super Single : RM 7,080

Rental (Sewa Beli)

Tilam Sahaja

Saiz King : RM 159

Saiz Queen : RM 139

Saiz Super Single : RM 129

Tilam + Bedframe

Saiz King : RM 189

Saiz Queen : RM 169

Saiz Super Single : RM 159

6. Penukaran Topper Percuma

Untuk pakej sewabeli dah termasuk dengan servis setiap 4 bulan untuk tempoh 5 tahun. Selain itu kami juga tawarkan penukaran ‘topper’ secara Percuma selepas tempoh 3 tahun. Rasa tilam baru setiap 3 tahun. Best bukan?

Untuk pakej sewabeli dah termasuk dengan servis setiap 4 bulan untuk tempoh 5 tahun.

Selain itu kami juga tawarkan penukaran ‘topper’ secara Percuma selepas tempoh 3 tahun. Rasa tilam baru setiap 3 tahun. Best bukan?

TILAM COWAY PRIME SERIES - HARIZ COWAY (CHANGEABLE TOPPER)

Dapatkan TILAM Coway Prime Series hari ini untuk tidur yang lebih selesa. Klik butang dibawah sekarang!

Dapatkan bantal dan pelapik tilam premium Coway dengan setiap tempahan. Tawaran masa terhad.

error: Content is protected !!

DAPATKAN DISKAUN RM200 + PASANG PERCUMA DISINI !