Menu Close

PENAPIS AIR COWAY INCEPTION

Anda peminat air minuman beralkali tinggi? Kini anda tak perlu beli air alkali di dalam botol lagi. Anda boleh nikmati air alkali hanya di hujung jari anda pada bila-bila masa. Fresh dan berkuali tinggi.

Penapis air Coway model Inception ni adalah model hybrid yang direka khas bagi pengguna air alkali. Dengan model ini, seisi keluarga anda dapat menikmati kemudahan air 3 suhu dan air alkali pada satu mesin.

Kelebihan penapis air Coway Inception ini ialah air yang dihasilkan ditapis terlebih dahulu dengan teknologi ultra-fine filtration 0.001 micron sebelum di ionkan menjadi air beralkali tinggi pH 8.5 – pH 9.0 – pH 9.5.

Selain itu anda juga mempunyai pilihan untuk minum air pH alkali tinggi sejuk atau biasa. Hebatkan ? Ini kerana kajian telah membuktikan air alkali PH tinggi lebih berkualiti dan tahan lama sifat PH nya didalam keadaan sejuk.

Penapis air Coway model ini juga dilengkapi dengan ciri-ciri jimat elektrik yang sangat bijak dan teknologi Child-Lock yang sangat selamat. Jangan risau jika ada anak-anak kecil yang suka main air kat dapur.

FEATURES OVERVIEW

Penapis Air Coway Inception-features-img-4-1
Penapis Air Coway Inception-features-img-4-2
Penapis Air Coway Inception-features-img-4-3
Penapis Air Coway Inception-features-img-4-4

SPECS & PRICE

All you need to know.

Penapis Air Coway Inception-dimension-img
Penapis Air Coway Inception-spec-detail-img
Penapis Air Coway Inception-price-img

Klik dibawah untuk tempahan dengan harga promosi terkini.

error: Content is protected !!

DAPATKAN DISKAUN RM200 + PASANG PERCUMA DISINI !